torsdag 28 maj 2020

Sexuella relationer och covid-19

Man vill ju inte minst från "Tillväxt Lidköping" att va skall vara minst fyrtiofemtusen i Lidköping tror det var till år 2030.. Det verkar enligt prognoser som vi inte alls når dif med flera tusen mindre..
Såvida inte denna pandemi där folk uppmanas stanna inne i stor utsträckning sätter fart på tillverkningen.. Men i den åldern stannar man nog inte inne speciellt trotts uppmaningar, håller avstånd kanske, men stannar inte inne mer nu än innan..
Men det hindrar inte att Folkhälsomyndigheten kommer med riktlinjer även här kring vad som gäller när det kommer till sexuella relationer.. Undrar hur många som bryr sig? Men här finns de i alla fall:

"Vad ska jag tänka på när det gäller sexuella relationer?
Enligt våra allmänna råd ska man hålla avstånd till andra människor för att minska risken för smittspridning av covid-19. Det gäller särskilt utanför den närmaste kretsen..
Närhet, intimitet och sex främjar välbefinnandet och den allmänna hälsan. I fasta relationer, där personer ändå träffas och är nära varandra, är sex inget hinder om du och din, eller dina, partner inte visar några sjukdomssymtom..
Dejting och tillfälliga sexuella relationer med nya partner utgör däremot en risk för att bli smittad eller smitta andra.", skriver FHM på sin hemsida..
Med andra ord finns det inget som hindrar par som redan lever ihop, eller ses mycket ändå, att kasta loss i sänghalmen..
Däremot bör du som är singel vara något mer försiktig när det kommer till att träffa nya potentiella partners.. "


Om du bryr dig det minsta om detta så finns det lite mer läsning..
Håll till godo eler skit i det hela, upptill er..
Råd och förmaningar kommer varje dag, ibland blir man blind för dem.. Och kan ni tänka er, alla råd gäller även för Lidköping..

Inga kommentarer:

Satsningar på försvar.

  Försvarets budget ska ökas med 52,8 miljarder kronor fram till 2030, föreslår Försvarsberedningen.. Satsningarna ska bland annat gå till u...