torsdag 28 maj 2020

Mer bygge i centrum.

Tror att det i framtiden kommer att bli mer och mer av bostäder mitt i centrum då det blir svårare att hyra ut yta för butiker.. Det kommer alltid att finnas butiker i centrum, kanske inte så blandad kompott som det varit..
Matställen verkar ha en förkärlek för centrum då det finns massor av dem där med olika framgångar..
Nu försvinner det lite mer butiksyta som egentligen inte varit någon butik i på länge.. AB Bostäder har beslutat att bygga om en butikslokal till bostäder.. Och det gäller Mellbygatan 12, inte långt från systemboöaget, så man får "krypavstånd" dit........
Inget större bygge.. Skall tydligen bli tre nya bostäder här.. Blir väl inte så påkostat bygge.. Hyran blir väl rätt saftig, men ändå det finns en gräns.. om tre bostäder skall bekosta projektet..

På tal om krogar och liknande så har man även här i stan ett dilemma.. Restauranger i Lidköping som hade/har haft för många gäster konstaterar en rapport.. Inget katastrofalt och har inte orsakat att någon restaurang fått stänga utan en dialog med berörda parter där krögarna jobbar på att förbättra problemen.. Tills restriktionerna ändras..

Inga kommentarer:

H&M igen.

 Vet inte vilken gång i ordningen där H&M planerar förändringar i butiks-systemet.. Nu är något på gång igen.. H&M redovisar ett kra...