onsdag 6 september 2017

Svarta listan

är något som tidningen Råd & Rön publicerar med jämna mellanrum och där man varnar för företag eftersom de struntar i Allmänna reklamationsnämndens(ARN)beslut.. Och det är illa nog, då kan man misstänka att de inte är så seriösa i andra fall heller..
Brukar kolla lista när jag får tidningen och denna gång tänkte jag att nu skall man kolla Skaraborgs-län.. Det gav vid handen att det fanns några stycken företag som var med båda inom bilbranschen..
De som fanns på svarta listan var LM bilar i Falköping och Zenas bil Skara enligt tidningen och vi får väl ta oss en funderare om någon tänkt göra affär med någon av dessa.. Om man gjort fel så är väl det minsta man kan göra är att hålla kunden skadeslös, men vissa klarar tydligen inte av det..
Det är inte alltid som det märks vid första anblicken att något inte stämmer utan det kan vara dolt. Å andra sidan behöver inte en bil med dåligt skal vara skrot..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Styrräntan höjs.

"För åttonde gången i rad höjs styrräntan. Precis som väntat höjer Riksbanken med 25 punkter till 4 procent. Den skenande inflationen,...