tisdag 26 mars 2019

Sjukhusbudgeten.

Släng budgeten i papperskorgen! "Socialdemokraterna kommer att begära att Skaraborgs sjukhus och de andra akutsjukhusen i regionen får sina underskott avskrivna. Förslaget läggs till regionstyrelsens sammanträde, den 26 mars.. Om S+V och SD går på samma linje går det igenom.."
Chans att bevisa att det nya skrytbygget i Skövde med drag av stordriftsvansinne över sig och att entrén som blev 80 miljoner dyrare inte skall belasta övriga sjukhus..
De styrande blågröna är inte majoritet vilket betyder att inte det sjukhusfientliga(för de övriga sjukhusen i regionen) partiet L får igenom sin nedläggs-politik eller om man vill kalla det för omstruktureringspolitik där allt skall styras från Skövde..
Lägga en budget som man vet är svår att hålla med de undertonerna att då kan vi koncentrera all verksamhet till en ort är väl ingen konst.. Då kan vi bygga till för nästan en miljard också..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...