tisdag 26 mars 2019

Misshandel

förekommer i vårt samhälle på de flesta fronter och alla typer av människor drabbas.. Men undrar om inte misshandel i nära relation är det som är mest.. Och då är det nästan uteslutande kvinnor som råkar illa ut..
I genomsnitt 17 kvinnor misshandlas till döds i Sverige varje år av en man hon är eller har varit tillsammans med(2017)..
Det som det talas om nu är om Josefin Nilsson f.d, sångare i Ainbusk singers tror jag som blev grovt misshandlad av sin dåvarande sambo en kändis på Dramaten.. Det måste vara något fel i skallen på dem, även om han inte dödade henne så var han en av orsakerna till hennes död och bara att misshandla någon grovt är det bara kräk som gör.. Det var visserligen länge sedan ca 20 år, hon dog 2016 så vän av ordning kanske inte ser något samband.. Om inte direkt skyldig till hennes död så har det grymma skett och skall fram..

Det förekommer säkert över hela Sverige så även här i Lidköping och finns ni här och inte vet hur ni skall göra så ring i alla fall kvinnojouren..
På sociala medier har en person pekats ut som misshandlare av Josefin Nilsson han har också varit dömd men Hovrätten mildrade hans dom av någon anledning.. Här från FB..

Inga kommentarer:

Körkort!

 Numera tycks lite mer udda ting fylla medias artiklar.. Är det inte att systembolaget säljer mer alkoholfritt varför de nu gör det så läser...