onsdag 20 december 2017

Tillsättningen av ny fritidschef.

Det suspekta förfarandet med tillsättningen av ny fritidschef i Lidköpings kommun tar en ny vända.. Denna gång kanske man kan följa gängse regler och inte ett slags misstänkt korrupt system.. Men man vet aldrig när man hör inblandade..
Kritik har framförts från flera håll men de som är ytterst ansvarig tar inte av sig skygglapparna utan mal på i välkända spår..
Kultur- och fritidschef säger att han inte har några ytterligare kommentarer i ärendet, vilket kanske är bäst för hans del..
I pressmeddelandet beklagar han Salegårds beslut att inte tillträda som fritidschef.. Kultur- och fritidschefen kan ju inte tappa ansiktet totalt och medge att det har varit en konstig tillsättning, bättre att blunda..
Han ångar på i samma bana men slänger in en brasklapp för säkerhets skull.. - Jag tycker det är beklagligt att Salegård väljer att hoppa av. Han var vår främsta kandidat. Samtidigt har jag stor respekt för såväl hans beslut som alla synpunkter som inkommit, skriver Kultur- och fritidschefen i Lidköping..
Då får man välja en ny då vilket måste vara ett dilemma då man inte har någon som är god nog, utan man får välja den som är näst bäst tydligen.. Ja det är inte lätt att tillsätta chefer i Lidköping när man får kritik..
Speciellt om man redan vet vilken som är bäst och vilken man skall välja.. Man kan undra om utannonseringen av tjänsten bara var ett spel för galleriet för att få det hela att se korrekt ut?
Tycker nog att Lidköping kommun borde bli granskad lite mer och se om det finns några mer lik i garderoben.... Man kanske kan medverka till att sökande inte får vara med och intervjua andra sökande till samma tjänst!!!

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...