onsdag 20 december 2017

Lidens igång.

Man är på gång ute vid det nya området där det skall växa fram ett slags nytt handelscentrum där den absolut mest lysande stjärnan lär bli Biltema.. Men det verkar inte vara klart innan den nya vägen blir klar, alltså någon gång inpå 2019..
Långt innan det lär Lidens handelsträdgård stå klar då man är igång för fullt sedan överklagan drogs tillbaka.. Man hade visserligen påbörjat en del innan men nu är det skarpt läge..
Om jag kommer ihåg det hela rätt så skall man vara klar här fram till våren eller något.. En platta är lagd om det är blivande parkering eller vad, men en del återstår såsom huvudbyggnad och växthus antar jag..

Det informeras om bygget "Lidens planerade etablering innebär en byggnad om ca 2500 kvm med en byggnadshöjd på 5 meter, ytor för lager om ca 2200 kvm, försäljningsdelar förlagda ute om ca 2500 kvm under skärmtak el. liknande samt erforderliga parkeringsytor. Möjlighet finns att komplettera med serveringsytor/restaurang/café i anslutning till handeln."

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...