torsdag 28 december 2017

Inte önskvärd julklapp.

Gav ni varandra julklappar? Kanske ni fick sitta och låtsas som om ni tyckte om den fast ni inte gjorde det, "precis vad jag behövde"!!!!
Om ni inte tyckte om någon julklapp så är ni inte ensamma.. Många svenskar fick saker de inte ville ha i sina julklappar. På julafton och juldagen lades det in tusentals annonser med oönskade gåvor på säljsajten Tradera..
Eller så kanske man hade en sådan sak redan.. Det märks att det skett en attitydförändring. Man är mindre benägen att låta sina grejer samla damm eller att slänga dem. Man ser hellre att de får ett nytt liv hemma hos någon annan. Och det är ju jättebra för miljön, säger presschef Tradera i ett pressmeddelande.. Så gynnar det ju Tradera också så vad skall man säga..
Man säger att 35 procent fler annonser kom in i år jämfört med förra året, om man får tro dem..
Bland det som såldes vidare var det några saker t.ex., nämligen kläder, porslin och glas, mobiltelefoner, väskor, hudvård och parfymer.. Bättre då att ge bort pengar eller komma överens att slopa julklappen och köpa något till sig själv.. Inte lika roligt men som vuxen borde man kunna hantera det, för barnen är det en helt annan sak..

Nu stundar nyår och troligen inte så många presenter, kanske några har knytkalas, för vill man ha Hummer blir man ruinerad om man skall köpa till många.. Och Champagne om det är av den riktiga sorten..
Någon ger rådet: "Köp en flaska av något bättre märke och resten billigt. Servera champagnen först, när dina vänner märker vad de dricker. När festen sedan är i gång kommer ingen att notera vad som serveras, då övergår du till det billiga vinet.." Perfekt.....

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...