fredag 29 december 2017

Anbud hydrauliska liftar.

Hydrauliska liftar för tågset, Lidköpings Näringslivsfastigheter har begärt in offert till Lidköpings Näringslivsfastigheter AB..
Man upphandlar eldrivna hydrauliska liftar för lyft av tågset i servicedepå.. Undrar om det avhjälper bristen på tåg som har varit markant ett tag..
Står man inte under tågen och arbetar i en nedsänkt gång? Eller skall man kunna lyfta upp dem en bit även därifrån? Nåväl hydrauliska liftar är beställda i alla fall och anbudstiden har utgått i oktober så de borde vara beställda redan..
Servicedepån finns i Lidköping och är under uppbyggnad, och ska vara helt färdig för inflyttning månadsskiftet januari/februari 2018.. Så det börjar närma sig och som sagt, får se om det blir någon förbättring..
Det enda man skriver om nu är höghastighetstågen den mindre persontransporten mellan mindre städer och orter lyfter man knappt ögonbrynen för än mindre bryr sig om.. Vi får se hur länge man orkar köra Kinnekullebanan innan det kommer utpressningskrav till kommunerna efter densamma..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...