lördag 11 november 2017

Vårt nya reningsverk

som lär öka på vår skattebörda genom taxehöjningar av rejäla mått är ännu på planeringsstadiet..
Kommunen skriver: "Projektet med att bygga nytt avloppsreningsverk i Lidköping följer tidplanen. Vi är nu inne i en fas där vi tillsammans med den upphandlade generalkonsulten tar fram en så kallad systemhandling, som ska vara klar i slutet av februari 2018.."
Alltså ingen spade i jorden ännu vilket betyder inget skarpt läge för Hamnstaden.. Men egentligen, vem bryr sig, Hamnstaden lär inte jag bo i det får bli andra.. Men vem vet man kanske på äldre dar ströva omkring där och kolla in det fina folket.....
Den 7 december kommer kommunen att anordna en informationsträff i Lidköping för entreprenörer som är intresserade av att vara med och bygga, det är de entreprenörerna som skall ha våra skattepengar..
Värmeverk, elverk, reningsverk har vi snart nya över lag.. Men något så socialt som ett nytt badhus!!! Jösses det kostar ju pengar och det kan man inte försvara en skattehöjning med att bygga ett sådant..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...