lördag 11 november 2017

Har ni tänkte er till Göteborg

nästa vecka? Då kanske ni skall tänka om lite, i alla fall om det är den 15-16-17-nov..
Då lär det bli avstängda gator, indragna hållplatser och tillfälliga totalstopp i trafiken. Under EU-toppmötet kommer delar av Göteborg att stå still. Västtrafik kommer att få störningar och ta sig fram med bil är väl svårt på vissa platser..
Man förväntas få kraftiga trafikstörningar i Göteborg med omnejd i samband med EU-toppmötet. Mötet äger rum den 17 november men redan 15 och 16 november kommer trafiken att påverkas kraftigt..
Man har varnat för kaos men efter ett informationsmöte med berörda instanser ser man kanske inte lika pessimistiskt på situationen, men störninga lär det bli..
Så är det inte nödvändigt så stanna hemma såvida ni inte vill se en massa tråkiga EU-politiker strömma in från sina limousiner, det är väl det enda gemene man o kvinna får se.. Får se om det kommer några EU-motståndare som vill konfronteras med polisen, alltid blir det väl något, bara de ger fan i skyltfönstren och annan vandalism..
Kanske "arrestbilarna" är färdiga för utryckning, de måste väl vara tankade i alla fall..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...