lördag 2 september 2017

Årets stadskärna

skriver "Tillväxt Lidköping" om och visst är det bra när man ser om sina intressen. Men tyvärr så motarbetas Lidköping av den svenska staten å det grövsta.. Inte mycket har vi här att tacka staten för i form av arbetstillfällen.. Vänern, vi får se.. Kinnekullebanan, stort frågetecken.. Försäkringskassan, Skatteverket, Tingshuset har fart åt pipsvängen för länge sedan.. Både Skatteverket och Försäkringskassan låg mycket centralt med folk i rörelse..
Löfven och en minister stod i Katrineholm och fördelade ut lite Stockholmsarbeten men inge trodde väl att man med någon hand skulle ge tillbaka det minsta av vad man tagit.. Men vi får väl tacka för den lilla tågverkstan vi får till en osäker Kinnekullebana..
Alltnog så måste väl Tillväxt Lidköping göra vad de kan även om de har båda händerna uppbundna mot de bestämmande..
"Välkommen till ”glascontainern” på torget 4 till 8 september, skriver man för att ge förslag på hur vi kan göra vår stadskärna än bättre för boende och besökande i Lidköping. Alla idéer och förslag är välkomna. Containern är bemannad mellan klockan 10:00 och 18:00."
Det är väl bra men betänk att handelsområdena ger många jobb och det gäller även det område som förhoppningsvis innefattar Biltema som tycks stå på stället marsch just nu..
I Trollhättan skriver man gläds man numera åt att det blivit ökad omsättning i centrum där, det gäller förutom att det är attraktivt att det finns rätt sammansättning av butiker, inte massa av en typ.. Och inte minst möjligheter till parkering..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...