lördag 2 september 2017

Fylle-arresten.

Vad jag förstått så behöver inte längre polisen i Lidköping "bussa" fyllos till Skövde eller någon annanstans utan man har nu efter renoveringen egna godkända faciliteter..
Frågan är bara om de räcker till.. I dagarna har det varit bra trafik till dem.. Flera gravt berusade personer i centrum sysselsatte/sysselsätter polisen i Lidköping och därmed cellerna får man förmoda..
Har själv sett dessa "gentlemän" med egna ögon och visst kan man ta både en och två stänkare men vad meningen är med att inte veta var man befinner sig kan jag inte förstå.. Men det är väl alkoholismens dilemma..
Om detta bara är tillfälligt eller om vi fått hit detta klientel får väl tiden utvisa för de har väl inte dykt upp från tomma intet.. Oftast är de ganska oförargliga men man kan aldrig vara säker och polisen har väl viktigare jobb att syssla med än att jaga fyllos.. En plikt man har, men ändå..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...