måndag 20 juni 2016

Fler med uppehållstillstånd.

Även om invandringen minskar så 100 000 med uppehållstillstånd ska tas emot i kommuner 2017. En tredjedel behöver hjälp med boende..
I Västra Götalands län behövs bostad till 5 210 personer..
Inför 2016 var det Lidköping som fick det största antalet anvisade nyanlända i Skaraborg, 109 personer. Lidköpings mottagande var på en rätt låg nivå i relation till befolkningen.. Det gillades inte av riksdagspolitiker som flitigt började använda ordet solidarisk och tog fram en "ekonomisk" lag mot kommuner som inte följde de korrekta riksdagsmännens tankar.. Götene fick massiv inflyttning.. Och vad blev facit av det?
Hur ljudet är i skällan nu har fått lära oss genom allehanda beslut mot invandring av flera partier. Fascister det ordet användes mot de som för något år sedan kritiserade den stora invandringen, var ligger det ordet nu?
Lidköpings kommun dammsuger nu områden där man kan sätta upp modulhus eller med regeringens goda minne förvandla byggnader som inte alls var avsedda för boende till boende..
Tänk om samma energi lades på bostäder för gemene man och kvinna, där måste allt gå exakt rätt och riktigt till med detaljplaner som inte går på en vecka precis.. En plats för ordinarie byggande kan ta decennier, ett överklagande kan ta månader/år.. Vi lever på visioner, så våra riktigt unga kanske får glädje av dem..

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.