tisdag 2 februari 2016

Ofredande i badhus.

Vattenpalatset i Vänersborg sätter in extrapersonal för att öka tryggheten för badgästerna efter helgens anmälningar om sexuella ofredanden. Antalet anmälningar som kommit in till polisen är nu uppe i sex.. När jag kollade en dag efter detta skrevs var det nio anmälningar..

Här i vårt antika badhus som bevisligen inte är ett vattenpalats har det inte vad jag vet kommit in något om ofredande eller så är det inget anmält.. Däremot har jag fått mig berättat om lättare ofredande och glåpord som "hora" utanför badhuset.. Har uppmanat vederbörande att anmäla saken. Även om polisen i nästa andetag lägger ner fallet så är det rapporterat och sker det ofta borde man så småningom reagera.
Så alla som utsätts för ofredande även om de är små eller kränkande tillmälen ANMÄL. Det finns ingen anledning till att visa mer hänsyn än den man får eller man kanske skall kalla det för respekt.

Polisen i Vänersborg uppmanar ALLA som blivit utsatta i Vattenpalatset att göra anmälan och naturligtvis för andra händelser också.. Man uppmanar även från personalen i Vattenpalatset badgäster att informera personalen om något händer i badhuset, direkt på plats.
- Vi skulle vara väldigt tacksamma om man talade om problemet för oss medan man är här. Det är det enda sättet för oss att få bukt med problemet, säger man.. Naturligtvis måste det väl gälla även för gäster i badhuset i Lidköping.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...