måndag 1 februari 2016

Åt pipsvängen med statlig service.

Den satans staten genom dess representanter fortsätter att utarma vår stad gällande service. Nu gäller det vår service för Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten. Jag var framme i ett ärende och det var stängt på en vardag, nu läser jag i tidningen orsaken. Och ursäkten från monopolet, de är flera..
Bristen på handläggare.. Man svara på typiskt cyniskt monopol manér att "kunde jag knäppa med fingrarna för att få fler handläggare till Lidköping hade jag gjort det", Ynkligt.
Men att knäppa med fingrarna och stänga här var jäkligt fort gjort. När man fick välja på Vänersborg och Lidköping var det enkelt, man hade större tryck på kontoret där och då väljer man att skapa ett tryck i Lidköping, dubbelynkligt.
Och åter är det asylboendet man också hänvisar till varför man försvårar för andra i samhället, vilka tror man det gynnar?
Statens lakejer rekommendera att folk går in på monopolets webbsida, det mest opersonliga du kan göra, kanske för att kunna komma med ursäkten att lägga ner totalt här. Situationen är densamma på fler mindre orter säger lakejen.. Vänersborg är väl för tusan inte större än Lidköping..
Jag är så ursinnig på den satans staten vilka vi inte har att tacka för något i denna stad, inte vad gäller service i alla fall. Vi är ju en mindre ort med bara strax under 40 000 invånare och med lika många till i vårt närområde. Statens representanter på väg att ta ner skylten för folk runt här?

Och om vi kommer få tillbaka de gamla öppettiderna? Njaa det vet i fan, monopolet har talat från sin allsmäktiga ställning genom byråkraternas byråkrat.. Kommunen här verkar knipa, ingen betydelse för stadens utveckling att snart all statlig service försvinner?

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...