söndag 14 februari 2016

Andra chansen

bråkas det lite runt.. Låtarna som går till Andra chansen släpps direkt efter att delfinalerna sänts. Det innebär att Samir och Viktor och Albin och Mattias, som gick till Andra chansen förra veckan, får mer tid att spela sina låtar offentligt.. Artisterna kritiserar SVT:s orättvisa regel.
Andra chansen: Den 5 mars, Halmstad, Halmstad Arena.. Vi kommer väl ihåg vilken fart det var i Lidköping den dagen(och veckan innan) för två år sedan.. Andra chansen skulle gå på Sparbanken Arena, det var ett "jippo" som hette duga det. Tror att melodifestivalen inte riktigt är den enorma publikmagnet nu som den en gång var, då det verkade som nästan hela svenska folket skulle kolla.
Men minnet är kort vad gäller tävlingen i Lidköping, utan att Googla så kommer jag bara ihåg Martin Stenmarck(När änglarna går hem.) och Helena Paparizous (Survivor).. Men det kvittar det är historia nu...
På parkeringen vid arenan hopade sig lastbil efter lastbil med material för evenemanget.
Och i centrum pågick olika aktiviteter inte minst musikala sådana, här ett glatt gäng i Särnmarkshuset om jag inte minns fel, från Tidaholm skrev jag då. Vi kanske behöver en liknande tillställning igen snart.. Men kommunen har väl en ansträngd ekonomi nu så ett evenemang av denna dignitet lär få vänta.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...