lördag 13 februari 2016

Lisa Holms mördare

ger sig inte och att han är långt från att erkänna visar han nu tydligt.
Nerijus Bilevicius, 35, som dömdes i både tingsrätten och i hovrätten för att ha mördat Lisa Holm, kommer att överklaga morddomen till Högsta Domstolen. Han vill också byta advokat från nuvarande Inger Rönnbäck till advokat Björn Hurtig, Göteborg. Hurtig som är redo att företräda Bilevicius i samband med överklagan till HD.. Får se vad han kan krama ur trasan så att HD ens tar upp det, några tricks kanske han har.. Hur han skall få det att vara prejudicerande eller få fram så markanta nya bevis för att HD skall återbörda det till Hovrätten låter otroligt svårt.
Göta hovrätt har enligt TT gått med på begäran om advokatbyte och entledigat Inger Rönnbäck som offentlig försvarare. Så får vi se om man tar upp det.. Gör man inte det så finns det inga fler vägar att gå utan bara vänta ut tiden.
Men sin oskuld kommer han tydligen hävda intill den tag han tar sitt sista andetag.. Har de väl slagit in på den linjen så blir man som besatt, en del erkänner vid livets sista skälvande timmar men inte alla.

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...