fredag 1 januari 2016

Då börjar vi 2016.

Då är vi inne på 2016 på gott och ont. Nyårsnatten har tydligen polisiärt flutit lugnt endast en rattfylla och ett knivhot i Essunga. Då hade våra grannar i söder Trollhättan-Vänersborg det jobbigare med fylleri, misshandel och skadegörelse.. Inte läst något om några problem med smällare här hemma. Tyckte personligen att smällandet minskat. Runt där jag bor i alla fall.
Skytteltrafiken till Skövde med gäster till cellen har börjat från Lidköping då denna facilitet nu inte finns här. Kostar väl polismakten lite extra i tid och pengar får man förmoda, men så är beslutet. Om det är permanent eller bara under polishusets ombyggnad vet jag inte.
Så nu kör vi igång 2016 så får vi se. Biltema skall väl påbörjas och beslut om placering av reningsverk kommer väl till våren(april) även får vi ett stort HM varuhus i centrum. Byggandet på Lidåker borde väl också komma igång när byråkratin gjort sitt med överklagandet.

Så det blir vad det blir även under 2016. Allt mellan succé till fiasko över hela linjen.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...