onsdag 25 april 2018

Sista asylboendet bort.

Såg på Västnytt att nu klappar Migrationsverket igen de sista tillfälliga asylboenden i Sverige och ett av dem ligger i Lidköping.. Närmare bestämt på Kinnegatan, de la Gardie park..
Finns väl något mer litet boende om det är på Solhaga eller någonstans så nu är den massiv vågen av asylsökande antingen placerade på Migrationsverkets lokaler, utplacerade i kommuner eller hemskickade..
Med nästa 160 000 inkommande var det bara riksdagspolitikerna som inte fattade allvaret i och vilken ekonomisk belastning det medförde på kommuner och skattebetalare till privata aktörer inom branschen stora glädje.. Bert Karlssons Jokarjo driver detta och säger nu upp tio personer.. Bara ett skal kvar om knappt det av en innan blomstrande affär..
Nu står väl det snart lokaler tomma för uthyrning på Kinnegatan som de var innan tillfället med asylsökande dök upp och man dammsög Sverige efter lokaler för detta ändamål.. Lukrativa platser oftast..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Planering till döds!!

Jösses vad trött man blir på denna "planering" av hur många invånare Lidköping skall ha 2030 eller 2050.. Varför fläska iväg så m...