onsdag 25 april 2018

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möbler.. Nu har man väl f.d. blombutiken kvar tror jag..
På Änghagen har butiken med sportaffären stått tom ett bra tag nu, så tillkommer även "Sova" butiken som lades ner.. Verkar vara svårt att med att få uthyrt i stan så även i centrum..
I Skara har man lyckats lite bättre och det är väl behövlig för deras handelsindex..Butikskedjan Dollarstore öppnar en butik i Coop forum-fastigheten i Skara.. Kunde man inte lockat den till Änghagen? Kanske var för lika sortiment med övriga butiker och så kommer förhoppningsvis Biltema inte långt ifrån fast det verkar segt..
Man tror sig vara igång i början av september eller strax innan.. Dollarstore säljer allt från godis och verktyg till underkläder och heminredning. Affärsidén är att ha varupriser i jämna tiotal kronor.. Tror det är en svensk kedja och varför den kallas för Dollarstore förstår jag inte..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...