fredag 16 mars 2018

Toys R Us i konkurs.

I Lidköping finns ingen Toys R Us butik men väl en BR butik som är under samma tak, den finns Åhlénshuset..
Vi kan läsa i media: "I Norden drivs 71 Toys R Us-butiker av den danska BR-ägaren Top-toy, med totalt omkring 4 000 anställda. Toys R Us-butikerna i Norden har hittills inte påverkats av butikskrisen i USA och Storbritannien. Det är oklart hur de butikerna berörs av de senaste beskeden men enligt Wall Street Journal ska företaget läggas ned i bland annat Frankrike, Polen och Spanien medan man planerar att sälja rörelsen i Kanada, Centraleuropa och Asien.."
Så vad det verkar så kommer inte BR i Lidköping att påverkas för tillfället i alla fall, men i dessa tider av internethandel så vet man aldrig vilken bransch som drabbas härnäst.. Själv vill jag helst se varan före köp och ha en fysisk affär att gå till om varan skulle strula.. Därför har jag endast köpt böcker och dyligt de gångerna jag handlat via internet då de inte kan ha något tekniskt fel normalt sett..

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...