torsdag 15 mars 2018

Motor..

Den 30 mars – 2 april 2018 slår Elmia i Jönköping upp portarna för sin bilmässa och man väntar ett mindre trafikkaos med ca 75 000 människor under dessa dagar, så ni som skall dit förvänta er trängsel..
Bilsport Performance & Custom Motor Show är en bred motormässa där det inte bara visas bilar, motorcyklar och tillbehör utan också bjuds på underhållning, tävlingar och spektakulära utomhusshower skriver man från Elmia..

En inte riktigt så stor mässa publikmässigt är det i Lidköping strax efter.. Lördagen 7 april är det dax för Nordens största inomhusmarknad för bildelar, nostalgi, USA lifestyle etc.. Även i år hålls marknaden i den 9000 kvadratmeter stora Arenan i Lidköping skrivs det härifrån..
Så är ni lite biltokiga så finns det nu under en kort tid och inte så långt geografiskt från varandra två evenemang att kolla på.. Sedan till sommaren återkommer det stora evenemanget ute på Hovby flygfält med Power Big meet där vi får hoppas att diverse krögare och andra näringsidkare i Lidköping lärt sig av förra årets läxa..

Inga kommentarer:

Mindre drickande!

I 2018 års undersökning(Health Behaviour in School-aged Children) säger majoriteten av eleverna att de är tillfreds med sitt liv och anser s...