måndag 20 mars 2017

Guldvingens vårdcentral, var god dröj.

Nu för tiden måste man beställa tid för besök på Guldvingen så också till Labbet..
Det skulle bli bättre sade man, skulle flyta bättre och i det stora hela kanske det har gjort det, men inte denna dag..
Hade fått tid halv tio och kom in kvart över tio till labb, då hade man ändå fått förstärkning från andra avdelningar på vårdcentralen.. I en sådan situation är det bättre med det gamla systemet där man tog varefter man anmälde sig i receptionen till labbet och köbricka till de andra.. Då blev man inte fixerad vid en tid som man fått, idag när klockan började passera över tio var man ganska irriterad över förseningen. Innan kunde man vara irriterad att det tog lång tid men det fanns inget bestämt klockslag..
Frågan är varför det blir förseningar, sjukdom, miss i planering eller annat.. Har man tidsbeställning måste man ju veta exakt hur många som kommer och vid vilken tid.. Kanske skulle man i receptionen upplysa om en kraftig försening, muntligt eller skriftligt..
Att det kan hända något som gör att det hela försenas märker vi väl över hela samhället.. Hoppas bara att detta på Guldvingen inte är ett återkommande problem, för då får man fundera på systemet med tidsbeställning..
Får se hur det är, skall på återbesök om sex veckor.

Inga kommentarer:

Midsommar 2018.

Tydligen har vi haft vårt vackra varma väder för ingen kan väl påstå annat sedan vi upplevt sköna maj.. Nu är vi återbördade till det normal...