söndag 19 mars 2017

Stenkastning.

Stenkastning är inte längre bara förenligt med getton i de större städerna utan verkar nu krypa neråt till de mindre också..
Sklt skriver: "För andra natten i rad har det kastats sten mot väktare i Södra Ryd i Skövde. Polisen har inte lyckats gripa några misstänkta personer. Händelserna under båda nätterna rubriceras som skadegörelse. Publicerad 19 mar 2017 12:14.. Under natten mellan lördag och söndag kallades polisen till Timmervägen i Södra Ryd. Väktarna, liksom föregående natt från vaktbolaget Securitas, blev inte träffade av någon sten. Däremot blev det materiella skador på vaktbolagets bil.."
Om det är tillfälligt eller om det blir en vår och sommar med händelser som denna återstår att se.. Om Skövde kan drabbas så är många städer i farozonen, kan bli lite av en kedjereaktion då presumtiva stenkastare finns på många platser.. Vi får hoppas att så inte sker och att man inte bränner bilar..

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...