måndag 20 mars 2017

Behöver nya skor.

I dag, strax före 11,30, inföll vårdagjämningen skrivs det..
Dagarna omkring vårdagjämningen går solen upp rakt i öster, och omkring tolv timmar senare går den ner rakt i väster. Om man bortser från områdena närmast jordens poler är dagarna kring vårdagjämningen ungefär lika långa över hela jorden enligt expertisen..
Då får man väl kolla upp sin vårkollektion och se om man behöver göra hål i plånboken denna vår också.. Skor för våren vet jag är på upphällningen så det blir väl ett djupdyk i ekonomin.. Klart man kan ju köpa billiga skor som räcker denna sommar, men eftersom det blir en del vandring så behövs det lite kvalité.. De jag köpte sist kostade nästan tvåtusen men så har de fungerat i fem år nu med blanda annat en bergsvandring i Karpaterna som merit..
Skall man ut och vandra intill Vänerns strand på bryggor med Lärkträd så behövs det lite bättre skor.. Undrar om man kommer att åtgärda det idiotiska att man måste upp bland stugorna i Tofta när man går strandpromenaden.. Har politikerna vågat ta tag i detta tro?
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Ny butik till Skara.

Både Framnäs och Änghagen kämpar med tomma lokaler.. Framnäs fick sorgebarnet f.d. EM möbler uthyrt efter lång tid till "EM" möble...