onsdag 4 januari 2017

Klosterkaféet i Varnhem

blir kvar kan vi läsa..
Ni som gillar den miljön kan tydligen även i fortsättningen ta er en fika på det stället.. Nu verkar det bli lite mer ordning på den turbulens som rått omkring kaféet där..
Framtiden har det bråkats om för Varnhems klosterkafé som nu drivs i Svenska kyrkans regi. Men det skall vara klart enligt SKLT att kaféet fortsätter som en del av församlingens ordinarie verksamhet. Flera investeringar kommer att göras i kaféet innan det öppnas för säsongen kring påsk..
Så vi i fikandets huvudstad(Lidköping) i Sverige kan i vår ta en sväng utanför den "miljonen" fikaställen som finns här i stan som ett miljöombyte.. Personligen när jag söker mig utanför för att fika blir det Kinnekulle och även Sommargården Planteringen i Skara, alla med mysig miljö.. Men även Klosterkaféet i Varnhem kan tänkas..

Måste skriva om detta nu när kylan biter i kinden utanför och för varje steg man tar på trottoaren måste man vara försiktig.. Speciellt efter man drattat omkull och slagit bakhuvudet i med läkarbesök som följd.. Det gick bra, men man blir lite extra försiktig.. För min del får det gärna vara plus tio grader i vinter än minus tio..

Inga kommentarer:

Stadståget.

Undrar i princip varje år om turisttåget som utgår från Kronocampingaen och kör runt i stan genom Limtorget åter skall dammas av.. Idag kör...