torsdag 5 januari 2017

Nya hyresgäster på Rörstrandsområdet.

Enligt uppgifter skall det i det nu pågående bygget på Rörstrandsområdet i folkmun kallat "Sibirien" bli Veterinärmottagning och kontor.. Om det fyller hela sträckan vet jag inte, men det är väl en bra början..
En plump i bygg-protokollet var väl branden där det på en avdelning gjorde att man får byta takstolar, som tur är byggnaden mestadels av betong så det stoppade vid det.
Arkivbild.

Om den anskrämliga byggnaden rakt över cykelvägen mot hamnen har i alla fall inte jag hört något och det är det gamla gjuteri som Vesta härjade i.. Det har stått där ett tag nu utan någon större åtgärd. Någon firma som hyr ut byggnadsställningar finns där och Skanska har/haft verksamhet där men någon större ansiktslyftning har inte skett.. Något måste vara planerat men inga större visioner har väl kommit ut om det ännu..
Pratades om en "bullerbarriär" för bygget av hamnstaden av någon anledning.. Men skulle man vänta på att Hamnstaden kommer i dess närhet så lär inte många av oss få uppleva någon förändring med den byggnaden..
Så denna syn kommer väl att möta oss om vi har något ärende dit ett tag framöver.. En scen har jag för mig det talats om.. Politikerna tyckte att vi inte skulle störa Varas scen... Som det är nu så gör denna byggnad ingen glad..
Arkivbild.
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Shoppingälskande människor sökes.

Vi kan läsa att "Vill du vara med i Kanal 5:s stora succéprogram Ullared? Produktionsbolaget letar efter shoppingälskande människor som...