onsdag 10 augusti 2016

Bottenplatta Burger King.

Nu börjar det gå lite bättre framåt med Burger King.. Det som nästan blev en långbänk, man började schakta för nya parkeringsplatser i november 2015, tog sedan tvärstopp, har nu vaknat ur Törnrosa sömnen..
Har inte haft tid ursäktade sig Frenbo i NLT, man tog schangtilt på sig skulden för förseningen men sanningen var nog den att man väntade på klartecken från Burger King centralt av någon anledning, kanske problem med tilltänkt franchiser-tagare.. Men nu verkar det vara löst och troligtvis så drivs detta av Burger King själva med en anställd butiksledare..
Som sagt börjades det att grävas(bilden) för att ersätta de p-platser som tas bort på grund av bygget någon gång i november 2015.. Nu ca åtta månader senare är bygget påbörjat..

Arkivbild.
Idag onsdag 10-augusti kom betongen till plattan, då kan man nästa vecka påbörja stommen som troligtvis är stålbalkar.. Väggar och tak sedan samt inredning och lite utvändiga jobb.. I oktober stod det någonstans kanske vi kan avsmaka en Dubbel Whopper..

Alla jag pratat med om Burger King säger att det tar död på "Frasses" hamburgerbar, men jag vet inte det.. Kan dra mer folk till området och kanske mer även till Frasses.. Visar sig väl..

Inga kommentarer:

Fetta!

Vill man ha en specialdesignad registreringsskylt kostar det 5000, har läst om summan 6500 kronor också, vilken summa som är rätt vet jag i...