söndag 5 januari 2014

Vintern har inte rasat ut

den har inte ens börjat på våra breddgrader. Men tittar man framåt i väderprognoserna nu så verkar det som om kung Bore gör sig redo för att besöka oss. Frågan är om det blir lite puder på marken eller han ger oss allt på en gång. Första prognosen verkar säga att det bara blir lite snöbyar..
Kommunen har väl hittills inte haft någon tyngre post vad gäller snöröjning. Kanske dessa maskiner nu kommer till bruk i slutet av veckan. Men kommunerna är inte nöjda ändå. - Det är alla fasta kostnader som blir höga. Maskiner och entreprenörer kostar även när de inte används, säger man. Men då kvittar det väl då? Låt kung Bore släppa på snöventilen. Verkar som om kung Bore har förkärlek att hälsa på över en helg.... Så risken att man får ställa in cykeln i förrådet kommer nog närmare nu. Eller så händer inte ett smack.
Får vi vårt gamla Rådhus och Nya Stadens Torg klädd i vinterskrud snart igen tro? Vackrare vy än vad som syns nu i alla fall, även om snö inte är min favorit.

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...