lördag 4 januari 2014

Polis vid systembolaget!

Riktigt så illa som det kunde vara är det inte, men av någon anledning har polisen valt gatorna och parkeringen vid systembolaget och bakom Åhléns som sin favoritplats för körkort och nykterhetskontroller. Vet inte hur många gånger jag sett dem där.
Kan dessa återkommande besök betyda att man finner "olämpligt" många syndare där? Eller är det en bra plats för denna typ av aktivitet. För inte kan väl Västra Götalands polisen ägna sig åt "pinning? Rikspolischef Bengt Svenssons satt stopp för pinnjakten, men den fortsätter i hela landet skrivs det.
En genomgång av samtliga polismyndigheters verksamhetsplaner visar att 18 av 21 fortsätter jaga lätta statistikpoäng. Bland annat så gör de förutbestämda målen att polisen kan fuska. T.ex genom att själva blåsa i sina mätinstrument enligt AB.. Skall man göra något mer i denna stad kan man väl se till att något händer i polishus frågan. Men det syns väl inte i statistiken..
Inga ridande poliser fanns på plats denna lördag den 4-jan 2014 som vid demonstrationen förra året, men en drös med poliser var det på plats med "blåsinstrument" i högsta hugg...

Inga kommentarer:

Telia.

Så skall Telia "justera" priset igen då och det kan väl bara betyda uppåt.. Senast det begav sig var väl när vi alla blev med 100...