fredag 3 februari 2023

Udda flygproblem

läste jag om..
Det går ett program på en tv-kanal om flygplanshaverier om de som slutat i katastrof och de som efter visst strul kunde landa oskadade..
Har sett flera av dessa program kan göra det nu när man inte flyger längre och det som IFK Göteborg råkade utför där Gustaf Norlin, Lidköping, spelar, fick en tung start på resan till träningslägret. Planet till Spanien tvingades nödlanda i Danmark, eftersom fot-bollarna kunde explodera har jag aldrig innan läst eller hört talas om..
Det fanns en 30-40 uppumpade fotbollar på planet och när efter de flugit en stund så meddelade kapten att han fått kännedom om dessa bollar och valde att gå ner i Köpenhamn för att släppa luften ur bollarna för att vara på den säkta sidan..
Som sagt väldigt udda även om det hänt innan så är det för mig helt obekant men bättre att göra en sak för mycket angående säkerheten än bli ställd inför ett svårt tillbud uppe i luften..
Nej tacka vet jag de gamla rälsbundna loken där de tog sig fram i lagom fart.. Tyvärr är vår järnväg i stan lika illa behandlad som vårt sjukhus av oförstående statliga verk och politiker..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...