fredag 3 februari 2023

Bygghysteri?

Ett nytt bostadsområde i Dalängen och fortsatt planering av bostäder i Framnäs och Hamnstaden är av intresse för politiker i stan..
Till det kommer byggen på Skaragatan uppe i Stenhammar där Lidens blomsterhandel en gång fanns plus tentakler ute lite varstans för nyproduktion av lägenheter.. Så finns det även de som vill bygga småhus som det måste erbjudas område för..
Det måste vara för en massiv lång tid framöver för inflyttningen till vår kommun är inte av det högre slaget och kan inte våra kommunpolitiker hjälpa till att stötta vårt sjukhus till ett fullgott sådant kan man skrota flera av bygg "visionerna".. Då lär inte önskan om 45 000 invånare till 2030 då vara ens i närheten.. Läste att någon vill revidera dessa "åldriga" visioner och sätta mer realistiska, kan vara rätt tänkt..
Numera vill man också klämma in högre hus i bilden för byggkostnadernas skull har det sagts men också för fler personer på samma yta.. Men för att bo högst upp i ett 8-10 våningshus då bör man ha ett välfyllt konto..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Slut.

 Ledsen, men på grund av dålig ork kommer bloggen upphöra, i alla fall under en period.