tisdag 6 december 2022

Åter en "Never ending story".

Tror att om man ville så skulle det lätt gå att fixa en blogg med bara uppslag om "kränkningar" mot vårt sjukhus i Lidköping och i förlängningen även de andra utanför KSS..
Det ser politikerna i sjukhusstyrelsen till och inte minst sjukhusdirektören i Skaraborg som sitter i toppen av byråkrati berget helt avskärmad från personal/patienter till förmån för en underfinansierad budget.. Då kan man läsa:
"Vi i tjänstemannaorganisationen har som uppdrag att ta fram ett beslutsunderlag till styrelsen som innebär att vi kommer till en verksamhet i balans. Det här är ett omfattande arbete som kommer att innehålla bland annat risk- och konsekvensanalyser.."

Detta måste väl få byråkrater att gråta? Praktexempel på att svar utan att innehålla ett svar..
Vad menas med konsekvensanalyser? Att man skall lyssna till personal/patienter? Kommer inte att hända kanske när man skriver ett "tårdrypande" inlägg i någon ledarsida om hur mycket man bryr sig om dessa grupper. 😒
Men trägen vinner håller man på tillräckligt länge och prövar folks engagemang för vårt sjukhus kanske man någon gång får se dåligt intresse..
Hoppas det aldrig sker för vi alla unga som gamla kommer att behöva ett sjukhus med tillgång till akut och IVA samt många andra avdelningar. Då menas MER än på ett stäle i Skaraborg..
Lugn och ro önskas.....Men var säkra på att detta mönster kommer åter om och om igen när några relativt sysslolösa tjänstemän åter skall ta ställning till en"falsk" buget.. Någon gång tänker man lyckas att göra vårt sjukhus till en förvaringsanstalt utan otaliga debatter..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Framtiden med pension

Läser en del åsikter om pensionen att vi skall göra si eller så.. Klarar du av det så det viktigaste är att arbeta ett helt arbetsliv och ...