söndag 31 januari 2021

Nät-handels problem.

 Testa varan och skicka tillbaka den – men inte hur många gånger som helst. Nu har nätbutiker börjat stänga av kunder som returnerar för mycket skriver Råd o Rön..

Men det är inte alla som satt det i system vissa resonerar fortfarande att kunden har rätt att returnera, men hur länge man håller ut beror väl på hur omfattande missbruket blir Det kan förekomma att folk beställer hem varor för att fotograferas i på t.ex. FB för att sedan returnera och att man beställer hem kanske tio av en sort för att sälja vidare och de som inte blir sålda returneras..

Så även om handeln på nätet sakta men säkert slår ut fysiska butiker i våra hemstäder och gör folk arbetslösa så har man egna problem att brottas med..

H&M näthandel går bra och man lägger ner mer och mer butiker på grund av det och vi får se när turen kommer hit.. Vilket lär utarma centrum under lång eller kort tag..

                                     Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kropen trilskas.

 Har fått en slänav någon orkeslös  i kroppen hemvården har fått rycka ut hit lera gånger för assistans.. vad det ärblir det inte bättre får...