onsdag 13 februari 2019

Lokal att hyra

finns det nu en till i centrum och åter på Stenportsgatan, delen som utgör gågata..
Vid sidan av "Espresso house" ligger den nu tomma lokalen mot torget alltså mycket centralt.. Inte så långt därifrån så finns ännu en tom lokal och det är lokalen efter den misslyckade "Subway" satsningen som ännu man inte hittat någon som kan driva..
Den lokalen som nu är tom var vad jag förstod en klädaffär och att en sådan eller typ restaurang affär upphör sker väl både i parti och minut i centrum.. Men de ger sig inte ofta så öppnar en ny inom samma bransch som tror på konceptet..

Det skrivs att BRs lokal som också står tom i centrum har flera intresserade så helt kört är det inte för tomma lokaler i centrum, men ibland av någon anledning kan en lokal stå tom länge.. Kanske beror på hyran.. Det har spekulerats att Netto är en av intressenterna.. Konkurrera med Hemköp då...
Uppdaterat: Den norska kedjan "Lekextra" spekulerar NLT som möjlig gäst efter BR leksaker då de förhandlar på andra orter där BR lagt ner..

Inga kommentarer:

Blockad.

 Nu när det övertidsblockad för vårdpersonal och naturligtvis får Lidköpings sjukhus i vanlig ordning dra det kortaste strået då avdelningar...