onsdag 13 februari 2019

Billigaste livsmedelsbutiken.

PRO har nu gjort en ny prisbild på matvaror och senast det begav sig var COOP billigast här i Lidköping.. Nu har de skramlat ner å det grövsta.. Det stod ingen placering men ju högre upp dess billigare och COOP låg inte bland de 100 främsta enligt min uppskattning.. Ett i så fall märkligt ras..
CA Kvantum Hjertbergs (ICA-B-0111)SkaraborgVaruhus / Stormarknad 700,60 kr..
Coop Extra Lidköping (COOP-B-0774)SkaraborgVaruhus / Stormarknad 754,88 kr..

Hjertbergs plats åtta i Sverige och COOP någonstans runt 100 orkade inte räkna efter, länken finns här nedan så länge den ligger ute om ni vill kan ni räkna efter.. COOPs kasse skall vara ca 54 kronor dyrare än Hjertbergs, en kraftig prisförändring på ett år..
Fann heller inga andra butiker i stan som ni också kan kolla upp..

Här är länken till undersökningen: undersökning.

Något är konstigt för förra mätningen visade på: En matkasse hos Coop extra i Lidköping kostade 765,65 kronor, alltså mer än denna gång... Hos Ica Kvantum Hjertbergs kostar samma matkasse 804,91..vilket är betydligt mer än denna gång.. Nu skiljer det massor av placeringar så Hjertberg måste gjort en prissänkning av rejäla mått och COOP dito höjning..

Förra mätningen..

Inga kommentarer:

Pressat boende.

 Jag läste om eländet hyresgäster fått på grund av oseriös byggfirma när de fått leva länge på en ofärdig arbetsplats med inplastad byggstäl...