fredag 22 december 2017

Snart doppar-dan.

Kollade på kommunens "Uppleva och göra" under jultiden..
Och även om man inte personligen hittar något av så mycket intresse så finns det säkert för många andra som har mer krut i kroppen än en annan..
Jag trivs bäst här under korkeken och efter ha träffat alla anhöriga under julafton så är det dags att åter sätta sig därunder och njuta av det som finns där..
Som tur är så bor vi så att alla kan träffas på ett ställe även om vi är några stycken så bor alla max tio mil från varandra så det fungerar..
Misslyckades med att avstyra julklappar detta år förutom till barnbarn då men jag var ute försent, så det får bli byteshandel detta år också :-)
Vissa vill fortsätta med traditionen med Kalle Anka på julafton och visst det får de väl göra, men denna tråkiga gubbe har faktiskt ledsnat på det likaså "Grevinnan och betjänten" på nyår..
På tal om doppar-dan så försvann det med min mor som var noga med både dopp i grytan och lutfisk, detta var åtskilliga år sedan man upplevde och även Ris à la Malta har försvunnit..
Julskinka, sillsallad, Janzon, ägghalvor plus lite mer finns och gärna en stänkare till detta. Då i form av Skåne..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...