fredag 1 december 2017

Slut med mobilsnack i bilen.

Ny pålaga och den kanske är nödvändig.. I februari 2018 börjar en ny lag att gälla i Sverige. Då blir det förbjudet att köra bil och samtidigt pilla på mobiltelefonen.. Nog har de flesta syndat i detta fall och släppt på uppmärksamheten framåt..
Då har man att välja på att fixa en handsfree eller ge tusan i mobilen när bilen rullar.. Väljer man att köpa handsfree så finns de i massor av prisklasser och hur kvalitén är får man kolla.. Den dyraste behöver inte vara bäst..
Idag kan du bötfällas om polisen anser att ditt mobilprat inverkat menligt på din körning, alltså bedöms från falla till fall och inte många har blivit dömda under det året som det varit i laga kraft..
Men nu blir det alltså "totalförbud" det blir förbjudet att prata/texta i din mobil överhuvudtaget vare sig det inverkar menligt eller inte.. Skall du använda mobil under körning SKALL du som sagt ha handsfree..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...