söndag 3 december 2017

Man mördad ute på Kållandsö?

Det står i NLT att en man har hittats avliden på en åker vid Kållandsö. Polisen har inlett förundersökning med rubricering mord alternativt dråp..
Nu är det väl bara i början av utredningen så det hinner väl ändrats.. Det är inte ofta som det händer mord i våra trakter.. Har hänt några gånger senast var väl det hemska uppe på kullen med Lisa Holm.. så det är bara att vänta och läsa..
Ingen är än så länge frihetsberövad..
Mannen(25-års åldern) hittades på en åker vid Lugnet nära Läckö camping i Lidköpings kommun, skriver polisen i region Väst på sin webbplats.. Det kan finnas en annan förklaring än just mord/dråp... Kan vara en olycka eller "naturlig" händelse..
Mannen har identifierats och är sedan tidigare anmäld försvunnen. Mannen var född 1993.. Man inväntar vad en obduktion ger..

Uppdaterat 12-04.
Polisen vill i dagsläget inte uttala sig om det finns något som pekar på att brott begåtts eller om det skett en olycka.. – VI får vänta och se tills rättsläkaren är klar, säger de..
Ingen person har i nuläget delgivits någon brottsmisstanke kring dödsfallet. Mannens kropp kommer under tisdagen att obduceras av rättsläkare i Linköping..
Onsdag 12-06, idag tror man svaret från obduktionen skall komma och då få veta dödsorsaken.

Inget brott..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...