torsdag 7 december 2017

Hyresmarknaden i stan.

Jaha hur är det på hyresmarknaden i stan egentligen? Visserligen skrivs det att det första höghuset på Lidåker där det blir trygghetsboende går som tåget med bara en lägenhet kvar.. Men de andra!!
Och det trots hyran för en trea ligger på ca 9000 med tillägg för varmvatten,, så inte intresserad..
I det andra huset där man börjat söka efter gäster går det trögare och i det tredje där man inte lagt ut ännu vet man inte.. Så hugade har nog en bra möjlighet.. Och är det inte trygghetsboende är väl hyrorna några "kronor" billigare..
Får väl hoppas att inte marknaden har slöat in och det inte är den boomen som det skrivits om, nu när så många visioner är på gång..
Bild enligt AB Bostäder när det skall stå klart..


Satsningen på studentlägenheter på Vinbergsgatan har inte gått som väntat skrivs det och här talas nästan om en besvikelse skrivs det.. Det är ju gamla Skattehuset som byggs om och uthyrning pågår. Tanken var att studenter skulle hyra här, men det har utökats till att gälla alla studerande – alltså även studerande i grannkommuner. Hur det är med de lägenheterna utanför studentbostäder i huset vet jag inte, men läget är mycket centralt, krypavstånd till bolaget, så de borde väl kunna gå åt..
Det är AB Bostäder här också, gamla Skatteverket.. Hade tänkt mig söka här men det blev inget trygghetsboende så det blir väl att bo kvar på den gamla adressen ett antal år till..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...