lördag 4 november 2017

Villa i form.

Har inte så stort idrottsintresse men gläds ändå åt Villas starka början av serien.. Villa–Edsbyn som väl får räknas som en stark motståndare, där vann Villa med 3-1.. Publik: 3 057..
Har inte varit på match sedan det var spel utomhus av någon anledning, bristande intresse kanske.. Men om jag förstod rätt så skall AB Bostäder bjuda på inträde till någon match och även korv med bröd.. Kan vara snålvargen i mig som hindrar och då vore detta ett gyllene tillfälle, vi får se hur humöret är då..
Just nu verkar det gå bra för Villa men det är bara början ännu, vi får inte hoppas på "upp som en sol, ned som en pannkaka" syndromet.. Men det kanske de är för stabila för.. Men det verkar gått troll i ett SM-guld.. Är detta gången det händer tro?? En gång i tiden drog jag till Stockholm och kollade finalen mot Ljusdal, det gick åt pipsvängen den gången också..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...