torsdag 9 november 2017

Stena Metall får avslag.

Så förs ännu ett överklagande till handlingarna, den väg som det brukar gå för det mesta.. Inte att man inte får överklaga utan att överklagan blir utan åtgärd..
Om det som står i NLT gäller så " Stena Metall har inte rätt att överklaga detaljplanerna på Kartåsen där Biltema och Lidens trädgårdscentrum vill starta handel.. Det slår mark- och miljödomstolen fast..
Om det i sin tur detta utslag kan överklagas vet jag inte men det vore väl byråkratiskt perfekt att kunna fördröja ännu mer.. Om man läser så verkar det som en ny överklagan kan lämnas in, otroligt korkat..
Stena Metall har i sin överklagan skrivit att man inte fått information om detaljplanen innan det var försent.. Det menar domstolen är fel, det har annonserats i ortens tidningar att samråd skall ske i detta ärende.. Stena Metall har också fått skriftlig inbjudan till samrådsmöte enligt domstolen.. Därmed har Stena Metall haft möjlighet till känna till det hela..
Om nu detta stämmer vad håller man på med? Har man under dessa år man funnits där ansökt om att få expandera? Och har man överhuvudtaget intresse av att göra det? Överklagar man en gång till kan man fundera om det är av jävelskap..
Man har redan sedan ett bra tag börjat schakta och efter denna bild togs har man hunnit mycket längre med framdragna ledningar o.s.v. Nu återstår att se om man väljer en ny överklagan och ännu en fördröjning..
Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...