tisdag 7 november 2017

Inte bara Social- och arbetsmarknad

som har problem med kostnader inom kommunen.. Teknisk servicenämndens har förslag om höjda taxor och avgifter för VA 2018.. Vilket nog går igenom.. Kostnaderna för taxor och avgifter höjs enligt förslaget med 12,8%..
Det behöver man inte vara särskilt klipsk för att räkna ut.. Häromdagen kunde vi läsa att det är så att massiva arbeten inom kommunen skall igång inom en snar framtid och nu infodras det anbud.. Och då vill man väl förebygga kostnaderna..
Reningsverket är väl den mest kostnadskrävande om det var 600 miljoner, pumpstationer, nya ledningar även förstärkningar av vissa.. Ny vattenledning till Tun lär kosta sina miljoner och Lidköping kan knappast längre leva på sina Gullspångsaktier.. Nytt elverk.. Kanske Lidköping går från en av Sveriges rikaste till att hamna långt ner på listan..
Något som säkert lär lysa med sin frånvaro är ett nytt inomhusbadhus.. Men Teknisk servicenämnd tröstar oss med att man har för avsikt att låta nivåerna ligga kvar under 2019-2021.. Det va ju underbart..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...