onsdag 29 november 2017

Ännu en moralpredikan.

Nu har det hänt igen.. När "Uti bögda" var i någon kyrka för ett tag sedan, kommer inte ihåg var, ondgjorde sig någon att man tilläts att vara i kyrkans lokaler och framförallt framföra i dennes tycke saker som inte passar i kyrkan.. Man kunde inte göra annat än att ruska på huvudet, som om kyrkan vore skyddad plats..
Denna gång är det ett exemplar av samma moraliska korn kanske rent av samma person som ondgör sig över konserten i stadsträdgården på Dina-scenen om Eddie Meduza.. Det skulle inte vara kvalificerat för han skrivit obscena texter vilket tydligen vederbörande "sugit" upp och inte gillat.. Men ge fan i att lyssna då men låt dem som vill göra det, finns mer människor än din sort i samhället och de flesta som kom visste väl vad saken gällde..
Denna moralpredikant var upprörd över att att bandet Norstedtz fick spela i Stadsträdgården.. Dumheter i kvadrat, hade du hellre sett Frälsningsarmén? Kommunen gjorde helt rätt och tillät olika sorters uppträdande deras jobb är inte som vissa att moralisera bara det ligger inom lagens råmärke.. Gnällspikar med ett moraliskt dilemma kommer alltid att finnas och visst har de rätt till sin åsikt.. Men att de skulle bestämma vad vi skall få lyssna på eller se är åt pipsvängen fel.. Gå till Pingstförsamlingen t.ex. om du vill vara en god herde..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...