fredag 8 september 2017

Magsjuka??

Ibland går det rykten som inte alls är bekräftade men de är ändå envisa..
Nu florerar ett sådant rykte om att ett sällskap efter ha spisat smörgåstårta skulle blivit magsjuka, någon så sjuk att denne skulla fått intensivvård..
Ryktet pekar också ut från vilken livsmedelsaffär denna smörgåstårta levererades, men med så vaga uppgifter kan väl det lämnas därhän..
Det påstås att ingen anmälan gjorts vilket är mycket märkligt om någon fick intensivvård.. Då måste väl sjukhuset vara skyldiga att anmäla.. Då säger ryktet att det har tystas ner.. Och det har jag mycket svårt att begripa, då vore det en skandal av stora mått..
Personligen tror jag att det är mycket möjligt att några blivit dåliga av den maten det vore väl inte första gången men inte i den utsträckningen att intensivvård fodrades..
Anmälan av någon form måste ha infunnit sig om detta överhuvudtaget är sant inte minst till de som gjorde smörgåstårtan så de kan söka var det begåtts fel och inte minst till kommunens hälsovårdsmyndighet så det inte är fel på någon ingrediens som fler handlar..
I lokal media är det dödstyst så antingen är det nedtystat eller så har det aldrig hänt och då kan ni glömma denna artikel..

Inga kommentarer:

Kavrg-brist.

  Kvarghyllorna ekar tomma i flera matvarubutiker i Lidköping.. Ingen hade räknat med en sådan stor efterfrågan på just kvarg  – Det är bris...