fredag 20 maj 2016

Lanthandeln i Skara Fornby

Vet inte hur många gånger man varit och fikat i Skara på Fornbyn, kanske inte så mycket på senare tid men när man var aktiv bilburen.. Lanthandeln i Fornbyn välkomnar nu fikasugna gäster..
Lanthandeln i Fornbyn har alltså slagit upp sina portar för första gången denna sommar. Från och med nu kommer de ha öppet fram till den 19:e augusti, onsdag till fredag, oavsett väder.. Men det är väl mer njutbart att åka dit o fika när det inte regnar..

Vi har många sommaröppna fikaställen runt om i vår bygd, på Kinnekulle ute på Kållandsö och även närmare stan.. Priserna varierar från måttliga till rent hutlösa, har sett 25 kronor för kaffe, då ingår visserligen en påtår men för de som inte dricker en påtår är det svindyrt..
En kopp kaffe och en kanelbulle går på tio kronor på Willys :-) Vill ni ta med eget fika och njuta så rekommenderar jag Resville.. Resville kvarn används som hembygdsgård och det finns fina ställen att sätta sig där med medhavd fikakorg.. Men många har väl sitt eget smultronställe runt om..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...