torsdag 17 mars 2016

Höghusen på Lidåkersplan

har överklagats en andra gång sedan Länsstyrelsen lämnat överklagan utan åtgärd. Vilket i sin tur överklagas av grannen över gatan till Mark och miljödomstolen. Den överklagande anser att det skymmer sikten och det blir för mycket trafik b.la..
Olägenheter är väl något man får leva med i viss utsträckning och viss tid i en stad som skall utvecklas.. Men ändå är det viktigt att möjligheten för medborgare att överklaga finns.. Överklagan borde enligt min mening kopplas till en viss summa pengar.. En överklagan skall vara underbyggd och inte överklagas för överklagandes skull, där kanske en summa på t.ex. 500 kr för överklagan kan sortera lite..

Men hur som helst så lär inte denna överklagan gå igenom endast fördröja något, beroende på hur snabbt man agerar från domstolens håll.. Men domstolar är inte kända för att vara snabba såvida inte detta är ett undantag.. Regeringen har ju sagt att bostadsbyggandet skall snabbas på..
Det finns något som heter "Mark- och miljööverdomstolen" också, undrar om det går att överklaga dit också?
Det finns väl en risk att det hinner bli sommar igen innan det händer något härute..

Arkivbild.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...