tisdag 8 mars 2016

Förslag om oktober-nöje.

Brukar ni planera framåt? Egentligen inget roligt att tänka på nästa höst, men gillar man Roy och Roger i "Macken" så kanske det är nödvändigt.
I höst fyller Lorensbergsteatern 100 år. Då gör kultklassikern Macken debut på teaterns scen.
Ni som såg serien tv-serien Macken 1986, med bröderna Roy och Roger, kommer säkert ihåg den med glädje. Serien gjorde braksuccé och så småningom sågs sista avsnittet av 3,6 miljoner tittare.
Nu har gänget bakom tv-serien, det vill säga Galenskaparna och After shave, uppbackade av Charlott Strandberg samt nykomlingen Lasse Beicher från gruppen Schtunk, bestämt sig för att för första gången sätta upp Macken på scen.
Det är alltid svårt att ge sig på en sådan framgång och framför allt förvandla den till scen i "direktsändning".. Det är väl upp till var och en att bedöma vad man får ut av det hela, men live kan ibland vara en upplevelse.
Premiären är satt till den 27 oktober.
Biljetterna släpps den 13 mars. Skall ni vara där på premiären så får ni nog hänga på låset en tid innan släpp.. Kanske går att köpa via internet..

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...