måndag 14 mars 2016

City flyttar

till gamla kvarter men nytt hus. Onsdag den 16-mars är det åter dags för City att visa sig på den plats man en gång låg. 90 år på nacken det är en butik med tradition..

Kommer ihåg City på Mellbygatan när jag var liten och det var på 1950-talet.. Min mor hade blivit änka och hade tre pojkar att sköta om vilket verkligen inte var lätt på den tiden. På City var man verkligen vänliga och lät min mor handla kläder på kredit och man kunde även ge rabatt. Gunnar Feij var en man med gott hjärta.

Många är vi väl i denna stad som kommer ihåg City från den tiden då det var sparsamt med klädaffärer, nu finns det nästan en i varje kvarter i centrum, nästan lika många som matställen eller fikaställen..
Nygammal premiär blir det här på Mellbygatan, där låg en annan klädaffär Assbecks och innan det vårt Systembolag. Sejouren i Orionhuset är nu över, där öppnar HM ett stort varuhus i april..

Och på tal om butiker så är butiken Sara Videbäck till salu. Pris efter överenskommelse skriver man. Även en Foodtruck är till salu och säljes av Robot-restaurangen.. Pris 200 000.. På blocket finns även restaurang utannonserad centralt belägen, vilken vill man inte uppge.

Inga kommentarer:

Kafé i sjukhuset.

  Nu har sjukhuset i Lidköping ett öppet kafé igen.. Heder åt den som skakar liv i skelettet det måste väl lysa ordentligt i ögonen på de me...